Claim uw gratis virtueel bedrijfsuitje

Gratis virtuele kerstbingo

Momenteel hebben we een te gekke actie voor alle vroegboekers! Wilt u graag u werknemers verrassen met een uniek kerstpakket? Bestel voor 1 oktober 2020 de moderne kerstpakketten van KiesKadoos en ontvang een virtuele kerstbingo met een minimale waarde van 500 euro gratis*! Voorkom teleurstelling en wees er op tijd bij!

Met de kerstbingo brengt u uw werknemers samen volgens de richtlijnen van het RIVM en kunt u gezellig het jaar afsluiten.

Actievoorwaarden:
Bestel voor 1 oktober 2020 uw themapakketten bij KiesKadoos. Na (aan)betaling wordt er een datum vastgelegd voor de kerstbingo. De virtuele actie bingo bestaat uit 3 rondes. Bij elke ronde is er twee keer kans op prijs. Er wordt een kleine prijs uitgereikt voor één volle rij (horizontaal of verticaal) en een grote prijs voor één volle kaart.

Fiscaal aantrekkelijk

Wist u dat sinds 2020 de vrije ruimte is verhoogd van 1.7% naar 3% voor de eerste € 400.000 van de loonsom per werkgever? Blijft het totale bedrag onder de 1,7% van de eerste € 400.000 van de loonsom van alle medewerkers samen? Dan mag u dat onbelast als vergoeding geven.
Werkgevers die daar ruimte voor hebben kunnen hun werknemers in deze moeilijke tijd extra tegemoet te komen Bron:rijksoverheid.

  • Prijs gebaseerd op een bedrijven bingo van 3 rondes met 75 personeelsleden